ОвенДнес  може да е време за откриване или свързване с

...
ОвенДнес  може да е време за откриване или свързване с
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 януари: Риби, ще получите финансова инжекция

Овен

Днес  може да е време за разкриване или свързване с сантиментални усеща и за главен обзор на вашия любовен живот. Вие сте призовани да се занимавате с обичаните хора по по-личен, по-ангажиращ и по-любящ метод, а не да се връщате към  притеснителността, която ви откъсва от вашите усеща. Единственият метод да постигнете триумф е, в случай че отговорите на упованията на другите. Ще имате съвършената опция да блеснете и да се визиите в нова светлина. Тези от вас, които имат задължения и заеми да се погрижат за изплащането им по-рано от крайния период. Много е евентуално през днешния ден да се подлъжете и да се отдадете на импулсивни покупки, които да объркат финансовите ви проекти.

Телец

Денят е превъзходен за освобождение от непотребния багаж в живота ви, защото ще имате по-силна дарба да видите, какво би трябвало да оставите след себе си. Днешният планетарен аспект ви оказва помощ да се концентрирайте, като очертаете решимостта си, с цел да се обърнете против проблематичната зона. Не бъдете прекомерно сериозни към работата на другите през днешния ден. Някой по-чувствителен сътрудник може да се засегне и да предизвикате сълзи в очите му. Внимавайте по какъв начин се изразявате и излагате мнението си, без да сте прекомерно остри. Ще можете да печелите, само че няма да е задоволително, с цел да се грижите вашето семейство, би трябвало да започнете да пестите пари. Очакват ви няколко тежки битки във финансово отношение през днешния ден.

Близнаци

Отношението ви към живота ще бъде доста по-добро през този ден. Ще се справите умерено с проблемите си, без да губите хладнокръвие. Ще прекарате повече време с обичаните си хора и ще ги накарате да се усещат специфични и обгрижвани. Добрата ви природа и честният ви метод ще ви завоюват бонус точки в работата през днешния ден. Не забравяйте да сте извънредно общителни, когато поддържате връзка с клиенти и бизнес сътрудници. Положителната настройка доста повече ще ви е от изгода в сравнение с сухите, теоретични познания. Вашата мотивация ще ви насърчи да предприемете по-мъдри решения по отношение на финансите. Затова е належащо да поддържате концентрацията си и да работите безмилостно, с цел да реализирате финансовите си фантазии.

Рак

Може да дохвъри вест до вас, тъй че да гледате на партньорство или отминала връзка с нова светлина. Опитайте се да не се фокусирате върху думите, определени за изложение на своята любов, а по-скоро върху желанието вложено в душата ви. Възможно е да имате проблеми с клиенти или сътрудници, заради недоумение от страна на събеседника ви. Трудно ще осъществите дейно другарство, в случай че някой непрекъснато ви държи висок звук. Оставете всички основни решения за различен ден. Много е евентуално през днешния ден да се подлъжете и да се отдадете на импулсивни покупки, които да объркат финансовите ви проекти. Тези от вас, които имат задължения и заеми да се погрижат за изплащането им по-рано от крайния период.

Лъв

Настройването към  гледната точка на колегата ви ще помогне доста да подобрите любовния си живот. Бъдете добър слушател, доверете се на инстинктите си и се свържете с най-съкровените си стремежи. Очаквайте извънредно високо равнище на продуктивност през днешния ден и прилив на доста сила и ентусиазъм. Колкото повече триумфи постигате, толкоз по-амбицирани ще бъдете да продължите да се развивате. Днес е удобен миг за кандидатстване за заем, защото ще получите утвърждението елементарно. Вземете деликатно своите решения по отношение на покупките.

Дева

Днес може да забележите съществуването на трудности и недоразумения с колегата си. Въпреки че може да са незначителни, те могат да внесат някои разстройства във връзките ви. Лоялността към работодателят ви ще е основна за триумфа ви през днешния ден. Покажете на какво сте способни на ръководителите ви и направете повече от това, което се чака от вас. Посветете се напълно на работата ви през днешния ден. Най-вероятно изключителните фамилни разноски ще разклатят вашите финанси. Възможно е да имате здравословни сметки свързани със здравето, които изопнат паричните ви проекти.

Везни

Този ден може да се окаже много стеснителен за фамилните двойки. Влизането в диспути без причини може да докара до редица недоразумения. Неразумно е да оставите нещата неразрешени. Бъдете почтени и открити в работата си, в случай че желаете да постигнете задачите си в кариерата. Не злословете за сътрудниците ви, единствено и единствено вие да изпъкнете. Това няма да ви помогне, дори може да ви навреди, защото, когато всичко излезе нескрито, вие ще си изпатите. Този ден ще бъде подобаващ, с цел да инвестирате парите си в някои краткосрочни депозити, които ще ви обезпечат бърза възвръщаемост. Трябва да вземате решенията си доста деликатно, тъй че да не понесете възможни загуби.

Скорпион

Навярно ще бъдете изпълнени с сантиментални мисли и ще прекарате денят отлично с колегата си. Това е идеалният миг да изразите любовта си към този, който обичате. Това е и моментът, в който ще видите, че връзката ви става все по-дълбока и смислена. Нещата ще се извърнат във ваша изгода и ще имате доста пълноценни контакти както с шефа ви, по този начин и с сътрудниците ви. Всичко обвързвано с работата ви ще върви безпрепятствено през днешния ден. Възползвайте от положителната си позиция, с цел да прокарате концепциите и нововъведенията, които планирате. Благоприятен ден за множеството предприемачи и бизнесдами. Ще получите отлична възвръщаемост от предходна си инвестиция, което ще направи финансовото ви състояние много устойчиво.

Стрелец

Ако неотдавна сте се сблъскате с някогашния си сътрудник и обмисляте да се съберете още веднъж, би трябвало да се въздържате от това. Любовта ви ще бъде по-вълнуваща от всеки път през днешния ден. Може  съществено да обмислите да влезете в ангажирана връзка. Опитът ви да убедите хората да се съгласят с мнението и предложенията ви за метод на работа, могат да се провалят през днешния ден. Бъдете готови за непредвиден процес и отвод от другите. Парите ще играят значима роля през днешния ден за всичко, с което се заемете. Промените в дома ви, които сте замислили ще ви костват много средства и спомагателна работа.

Козирог

Вашият обичан човек непрестанно ще окупира мозъка ви през този ден. Препоръчително е да обърнете внимание на потребностите на колегата си, с цел да избегнете възможни спорове във връзката ви.  Днес, може да получите всичко това, на което сте се надявали от кариерата ви. Ще берете плодовете на усърдният ви труд и най-сетне сътрудниците ви ще гледат на вас с почит и почитание. Възможно е да вземете някои неправилни решения в разгара на вълнението във връзка с вашите финанси. Никой не е застрахован от финансови неточности по нехайство, които водят до загуби.

Водолей

Брачните двойки да бъдат подготвени към разнообразни провокации, тъй като гордостта може да обтегне връзките ви. Потърсете каква е повода за казуса и избягвайте да сочите пръст половинката си. Не е изключено да имате проблеми с вашият шеф, поради по-агресивното ви държание. Постарайте се да си мълчите повече и да не си изпускате нервите пред сътрудници и шефове. Този ден не е подобаващ за желания към финансови облаги, защото звездите надали ще ви облагодетелстват. Затова се откъснете от финансовият бранш и се наследете на това, което сте постигнали посредством почтеният си труд.

Риби

Възможно е да зародят различия в фамилията подбудени от финансови проблеми. Прекарайте повече от свободното си време с колегата си, с цел да разрешите дипломатично настъпилите обстановки. Постъпвайте по този начин с другите, както бихте желали да се отнасят към вашата работа, изключително през днешния ден. Внимавайте да не насочвате отрицателното си отношение към другите. Има възможност да сте по-емоционални през днешния ден и да кажете нещо, за което да съжалявате. Някои от вас биха имали щастието да получат финансова инжекция от родственици или другари от чужбина. Разпределете бюджета си добре и не бъдете алчни, тъй като се задават сложни дни.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР